Podjęcie współpracy

Z początkiem kwietnia rozpoczęliśmy stałą współpracę z firmą About You, która dla naszej fundacji przekazywać będzie określony procent wygenerowanego obrotu z Klientami. To dla nas naprawdę duże wsparcie i fajna forma pomocy, za którą ogromnie dziękujemy. Mamy nadzieję, że nasza współpraca będzie bardzo owocna. :-)

About You.Pl Sp. z o.o. to firma z ponad 10 letnią tradycją w branży HR. Nieustannie pomaga Pracownikom znaleźć najlepsze stanowisko, pomagając tym samym Pracodawcom, znajdować najlepszych pracowników, pomagając już przez cały czas swojego istnienia dziesiątkom tysięcy ludzi. Nie jesteśmy teoretykami lecz praktykami we wszystkich obszarach naszej działalności, czyli w szkoleniach, audytach personalnych, procesach rekrutacyjnych czy też w diagnozowaniu i motywowaniu pracowników, co potwierdzają na co dzień nasi stali Klienci zlecając nam nowe projekty oraz Klienci nowi rozpoczynając współpracę. Naszą misją jest przede wszystkim służyć ludziom. Dla nas liczą się ludzie, bo ludzie są najważniejsi. Z tym hasłem na ustach rozpoczynaliśmy naszą działalność i kontynuujemy ją do dziś.