Kalendarz charytatywny dla bezdomnych zwierzaków

69a2644cf6140d8aa2924c2520d6118e

Planujesz zakup kalendarza, ale nie możesz zdecydować, który wybrać? Weź nasz, charytatywny, który każdego dnia będzie przypominał o dobrym uczynku!

Jesteśmy przekonani, że przypadnie Ci do gustu, a dodatkowo KUPUJĄC POMAGASZ, bo zysk ze sprzedaży przeznaczymy na potrzebujące zwierzaki: każdy kupiony przez Ciebie egzemplarz to aż 12 zł na konkretną pomoc. Dzięki Tobie bezdomne psy i koty, będące pod opieką ponad 60 schronisk i fundacji z całej Polski, otrzymają niezbędne produkty – nie tylko wysokiej jakości karmę i przysmaki, ale także artykuły, takie jak miski, smycze, legowiska czy zabawki.

Ciekawy, co jest w środku?

W tej szczególnej sesji zdjęciowej wystąpiło dwunastu psich i kocich bohaterów, którzy na co dzień mieszkają w schronisku. Wbrew pozorom, nie są to smutne i brzydkie zwierzaki – wręcz przeciwnie. Dzięki temu kalendarzowi pokazaliśmy ich wyjątkowość.

Piękna oprawa kalendarza sprawia, że może on również służyć, jako prezent: urodzinowy, imieninowy lub świąteczny!

Szczegóły:

• format: B4 (336 x 236 mm), pionowy na białej spirali,
  • liczba stron: 14,
  • grubość papieru: kreda mat 250g,
  • zawiera najważniejsze święta religijne i państwowe oraz kalendarium obchodzonych imienin.

Kup charytatywny kalendarz na rok 2017 i wesprzyj zwierzaki!

Kalendarz kupisz klikając link: https://www.naszezoo.pl/pl/p/Kalendarz-charytatywny-dla-bezdomnych-zwierzakow/5415

Patron medialny:

rz