ORSKA dla zwierzaków!

Mówi się, że miłość uskrzydla, w brzuchu pojawiają się motyle, a zakochani zaczynają się unosić – od kilku centymetrów nad ziemią, aż do samego nieba. Tak konsekwentne łączenie stanu nieważkości z zakochaniem nie może być przypadkiem. Anna Orska, zainspirowana nieznośną lekkością bytu towarzyszącą romantycznym uniesieniom, przygotowała na tegoroczne Walentynki filigranowe symbole miłości. Niech baloniki w różnych kształtach przypominają, że jeśli odlatywać to tylko razem! Piesek – OSKAR ma szczególne zadanie – przypominać, że miłość ma wiele form i warto się nią dzielić. Mało kto zasługuje na nią tak, jak najwierniejszy przyjaciel człowieka. Aby wesprzeć te zwierzęta, które nie otrzymały wystarczająco dużo ludzkiej troski, Orska – biżuteria przekaże część dochodu ze sprzedaży naszyjników-piesków z walentynkowej linii biżuterii na działalność naszej Fundacji! Do kupienia tutaj: http://orska.pl/naszyjnik-love/oskar .