Licytuj voucher na trening personalny!

Chcesz dowiedzieć się, jakie ćwiczenia i dieta są dla Ciebie najlepsze, a jednocześnie pomóc bezdomnym czworonogom? Weź udział w licytacji vouchera na trening personalny połączony z konsultacją dietetyczną. Specjalnie dla Ciebie przeprowadzi je Szymon – „Warszawski Trener”. Zysk z aukcji zostanie w 100% przeznaczony na wsparcie psów i kotów będących pod opieką Fundacji NaszeZoo.pl.

personJak będzie wyglądał trening? Jeszcze przed nim dostaniesz mailowo kwestionariusz, dzięki któremu Szymon pozna Twoje nawyki. Na ich podstawie przygotuje specjalnie dla Ciebie:
konsultację dietetyczną (ok. 30 min) – razem ustalicie odpowiednią dla Ciebie kaloryczność posiłków, podział makroskładników i skomponujecie przykładowy jadłospis
trening personalny (ok. 60 min) – w tej części sporo będzie zależało od Ciebie – w czasie treningu możesz dostać solidny „wycisk”, ale jeśli wolisz, Szymon rozpisze dla Ciebie plan, zaprezentuje ćwiczenia i przygotuje do ich samodzielnego wykonywania lub sprawdzi Twoją technikę.

Szymon Urban, autor fanpage’a Muły i Brokuły znany jako Warszawski Trener, pisze sam o sobie: Sportem interesuję się na każdej możliwej płaszczyźnie. Budowanie estetycznej sylwetki, zwiększenie sprawności, wydajności motorycznej czy poprawa samopoczucia są nie tylko moją pracą, ale również pasją. Biorę pod uwagę wszystkie aspekty od zdrowych nawyków żywieniowych zaczynając, a skończywszy na wydobyciu z Twojego organizmu całego jego potencjału.

LICYTUJ: http://charytatywni.allegro.pl/trening-personalny-z-szymonem-warszawskitrener-pl-i4563381