Zwierzowtorki – do akcji dołącza Bydgoszcz!

Druga odsłona akcji Zwierzowtorki przed nami!

39077817_2008053582752866_7995702755379380224_n

Zaczęliśmy w Poznaniu, Wrocławiu i Warszawie, a już od jutra, 14 sierpnia, oficjalnie do Zwierzowtorków dołączą lokale w Bydgoszczy, które równie entuzjastycznie podeszły do naszych działań! 😊 Wszystkie bydgoskie miejscówki, które zdecydowały się, by w każdy drugi wtorek miesiąca przekazywać 5% utargu na rzecz potrzebujących, bezdomnych zwierząt znajdziecie tutaj: http://zwierzowtorki.pl/🐾 Co ciekawe, do grona lokali przyjaznych zwierzakom dołączył pierwszy salon tatuażu. 💪
Bydgoskie lokale zrobiły już pierwszy krok i czekają, by jutro wspólnie z Wami otworzyć swoje serca i pomóc bezdomniakom! 😍

Przypominamy, że cały czas czekają na Was również lokale w Poznaniu, Wrocławiu i Warszawie. Dzięki „Zwierzowtorkom” zamawiając swoje jedzenie lub korzystając z różnorodnych usług, przy okazji wspieracie bezdomne, potrzebujące zwierzaki! Czy pomaganie było kiedyś tak proste? ❤️ POMAGAMY, BO KOCHAMY!