Kolejna odsłona akcji Zwierzowtorki

Drugi wtorek października oznacza kolejny Zwierzowtorek! Przy czwartej odsłonie akcji przyłączyła się poznańska restauracja Błogostan, która razem ze swoim stałym bywalcem ze zdjęcia zaprasza wszystkich do skorzystania ze swojej oferty.

43479469_2041390832752474_2594437886354915328_n

Dla przypomnienia – czym są Zwierzowtorki?

Stworzyliśmy Ogólnopolską Bazę Lokali Pomagających Bezdomnym Zwierzakom, tak żeby każdy mógł zdecydować w jakiej formie chce ofiarować swoją pomoc – czy to będzie obiad w restauracji, kawa z koleżanką, wieczorny wypad do pubu czy na zakupy. W naszej Bazie są restauracje, kawiarnie, cukiernie, puby, ale również salony pielęgnacji dla zwierząt, a nawet studio tatuażu. Wszystkie lokale, które dołączyły do inicjatywy, w każdy drugi wtorek miesiąca przekazują 5% swojego przychodu z tego dnia na rzecz potrzebujących podopiecznych naszej fundacji! Czy pomaganie było kiedyś tak proste (i przyjemne)?

LOGO256x81

Listę i adresy wszystkich lokali, które uczestniczą w akcji znajdziecie tutaj: http://zwierzowtorki.pl/ ❤️