£0.000

Adopcja

Home / Adopcja

Chcesz adoptować zwierzaka?

Przygarnij pod swój dach potrzebującego psa lub kota

Adopcja zwierzaka to jedna z ważniejszych decyzji w Twoim życiu – pamiętaj, że przyjmując czworonoga pod swój dach, staje się on członkiem Twojej rodziny, a tym samym, bierzesz ze niego pełną odpowiedzialność. I choć pierwsze dni mogą nie być łatwe, nie zrażaj się, bo zyskać możesz naprawdę wiele! Pies lub kot, którego wybierzesz, za Twoje wsparcie odpłaci się ogromną wdzięcznością, a Ty zdobędziesz wspaniałego towarzysza i oddanego przyjaciela.

Zobacz wszystkie zwierzaki, które czekają na dom!

Nie możesz adoptować zwierzaka, ale chcesz mu pomóc? Zostań Tymczasowym Opiekunem i zaopiekuj się potrzebującym psem lub kotem, do momentu znalezienia mu domu stałego. Całkowity koszt utrzymania czworonoga pokrywamy z budżetu Fundacji, dlatego Ty, jako Opiekun, nie będziesz musiał się już o to martwić. Przyjmując zwierzaka pod swój dach zaoferujesz mu skromny kącik i opiekę, która jest bezcenna. Od nas otrzymasz wszystkie niezbędne akcesoria i karmę, a czworonóg będzie miał zapewnioną opiekę weterynaryjną.