dlaSchroniska.pl

nadal brakuje 1033539zł

dlaSchroniska.pl

Co robimy

dlaSchroniska.pl to projekt, który przez cały rok wspiera ponad 80 schronisk dla bezdomnych zwierząt i organizacji z całej Polski. Pod opieką mamy ponad 5000 potrzebujących psów, kotów, jeży, świnek morskich, szczurków i królików.

Jak to działa

Wchodząc na stronę www.dlaSchroniska.pl wybierasz schronisko lub fundację, a następnie decydujesz, który zwierzak otrzyma Twoje wsparcie. Wskazujesz produkty, które chcesz kupić i płacisz przelewem internetowym lub tradycyjnym. Nie płacisz za wysyłkę, bo to my zapewniamy dostawę zakupionych produktów do wybranej przez Ciebie placówki.

Komu pomagamy

• Fundacje: 4 Łapy, Animal Security, Azyl Koci Świat, Azyl pod Psim Aniołem, Człowiek Dla Zwierząt, Felineus, For Animals, JOKOT, KOT, Koty SOS, Szanowny Pan Kot, Węgielek, Hospicjum dla Kotów Bezdomnych, Zwierzęce Marzenia, NaszeZoo.pl, Pruszkowski Dom Tymczasowy, Zwierzaki z Mińska, Podaj Łapę, Kocia Strefa Adopcyjna, Przyjaciele Czterech Łap, Przytul Kota, Miasto Kotów,
  • Schroniska: Biała Podlaska, Bielsko-Biała, Bolesław, Bydgoszcz, Celestynów, Dalabuszki, Gaj, Głogów, Katowice, Kołobrzeg, Konin, Korabiewice, Koszalin, Milanówek, Nowy Dwór Mazowiecki, Oborniki, Poznań, Przyborówko, Radlin, Rzeszów, Siestrzeń, Sosnowice, Stargard Szczeciński, Szczecinek, Toruń, Warszawa, Żyrardów,
  • Stowarzyszenia: ArbuZ, SOS Beagle, Obrońców Zwierząt AS, Przyjaciół Fretek,

Kto nas wspiera

• Ambasadorzy: Marta Wierzbicka, Barbara Kurdej-Szatan, Klaudia Halejcio, Dorota Czaja, zespół Muchy, Maja Hyży, Łukasz Zagrobelny, Candy Girl, Novika, Honorata „Honey” Skarbek, Ania Rusowicz, Aleksandra Jabłonka, Robert Cichy, Marcelina, Ewa Wojciechowska, Paulina Smaszcz-Kurzajewska, Aneta i Jan Kuroniowie, Adam Wiejak (Poszukiwacz), sportowcy i blogerzy
  • Partnerzy: Płodni.com, Wizerunkowo.com, Bayer, Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce, Koszulkowo.com, dotpay, Trixie, magazyn Przyjaciel Pies i Kocie Sprawy, FaniMani,
  • Patroni: Wojewoda Wielkopolski, Prezydent Miasta Stołecznego Warszawy, Prezydent Poznania, Prezydent Konina, Prezydent Bydgoszczy, Prezydent Bielska-Białej, Prezydent Białej Podlaskiej, Prezydent Katowic, Prezydent Koszalina, Prezydent Torunia, Prezydent Stargardu Szczecińskiego, Burmistrz Śremu, Burmistrz Nowego Dworu Mazowieckiego

Jak możesz pomóc

Przekaż darowiznę, która pomoże nam w organizacji i promocji całego przedsięwzięcia!

Projekt w liczbach

0 Wspierane schroniska