dlaSchroniska.pl

nadal brakuje 1033180zł

dlaSchroniska.pl

Co robimy

dlaSchroniska.pl to projekt, który przez cały rok wspiera ponad 90 schronisk dla bezdomnych zwierząt i organizacji z całej Polski. Pod opieką mamy ponad 6000 potrzebujących psów, kotów, jeży, świnek morskich, szczurków i królików.

Jak to działa

Wchodząc na stronę www.dlaSchroniska.pl wybierasz schronisko lub fundację, a następnie decydujesz, który zwierzak otrzyma Twoje wsparcie. Wskazujesz produkty, które chcesz kupić i płacisz przelewem internetowym lub tradycyjnym. Nie płacisz za wysyłkę, bo to my zapewniamy dostawę zakupionych produktów do wybranej przez Ciebie placówki.

Komu pomagamy

• Fundacje: AST Fundacja Na Rzecz Zwierząt Niechcianych, Chata Zwierzaka, Dom Tymczasowy Kocia Łapka, Fundacja Animal Security, Fundacja animalove i Stajnia Happy Hoof, Fundacja Azylu Koci Świat, Fundacja Azylu pod Psim Aniołem, Fundacja Bliżej Domu, Fundacja Corde Canis Wielkopsy Adopcje, Fundacja dla Bezdomnych Zwierząt „FELINEUS”, Fundacja dla szczeniąt Judyta, Fundacja dla zwierząt „Podaj Łapę”, Fundacja Dom Dla Kundelka, Fundacja For Animals, Fundacja Jokot, Fundacja Kłębek, Fundacja Kocia Dolina, Fundacja Kocia Strefa Adopcyjna, Fundacja KOT, Fundacja Kotkowo, Fundacja Miasto Kotów, Fundacja Na Rzecz Ochrony Praw Zwierząt Kundelek, Fundacja NaszeZoo.pl, Fundacja Pegasus, Fundacja Przyjaciele Czterech Łap, Fundacja Przytul Kota, Fundacja Psi Azylek, Fundacja Psia Duszka, Fundacja Psie Nadzieje, Fundacja Psy z Ulicy, Fundacja Ratujemy Zwierzęta w Potrzebie „ZWIERZOLUBY” , Fundacja Runa, Fundacja Szanowny Pan Kot, Fundacja Tabby – Burasy i Spółka, Fundacja Węgielek, Fundacja Zwierzęca Polana, Fundacja Zwierzęce Marzenia, Fundajca SOS-Amstaffy, Fundacja Sfora, Fundacja Zwierzochron, Ja Pacze Sercem Fundacja Pomocy Kotom Niewidomym, Ogólnopolska Fundacja na rzecz Ochrony Zwierząt „4 Łapy”, Pruszkowski Dom Tymczasowy, PSIEłamane Serce, Zwierzaki z Mińska.
  • Schroniska: Schronisko DISEL, Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt „Azorek” w Obornikach, Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt „Kundelek” w Rzeszowie, Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Bolesławiu „Rafik”, Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Celestynowie, Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Gaju, Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Kiczarowie, Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie, Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koszalinie, Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Radlinie, Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Toruniu, Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Żyrardowie, Schronisko dla Zwierząt „Azyl” z Białej Podlaskiej, Schronisko dla Zwierząt w Bydgoszczy, Schronisko dla zwierząt w Poznaniu, Schronisko dla zwierząt w Siestrzeni, Schronisko dla zwierząt Wesoły Kundelek w Lesku, Schronisko w Dalabuszkach prowadzone przez Stowarzyszenie Noe, Schronisko w Kaliszu, Schronisko w Milanówku, Schronisko w Nowym Dworze Mazowieckim prowadzone przez Fundację Przyjaciele Braci Mniejszych, Schronisko w Przyborówku i Ruścu, Schronisko w Zielonej Górze, Komunalne Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Sosnowicach, Przytulisko Na Wiśniowej.
  • Stowarzyszenia: Głogowskie Stowarzyszenie Pomocy Zwierzętom AMICUS, Lab Rescue, OTOZ Animals Inspektorat Warszawa, OTOZ Animals Schronisko Dąbrówka, Radzyńskie Stowarzyszenie Na Rzecz Zwierząt „Podaj Łapę”, Społeczne Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Sanoku, Stowarzyszenie Amstaffy Niczyje, Stowarzyszenie ArbuZ, Stowarzyszenie Koty, Stowarzyszenie Miłośników Psów Ras Północnych oraz Sportu Zaprzęgowego HUSOSKY, Stowarzyszenie Obrońców Zwierząt AS, Stowarzyszenie Ochrony Natury i Krajobrazu, Stowarzyszenie Pomocni dla Zwierząt, Wąsoskie Stowarzyszenie Opieki nad Zwierzętami, Stowarzyszenie Inicjatywa dla Zwierząt.

Kto nas wspiera

• Ambasadorzy: Marta Wierzbicka, Barbara Kurdej-Szatan, Klaudia Halejcio, Dorota Czaja, zespół Muchy, Maja Hyży, Łukasz Zagrobelny, Candy Girl, Novika, Honorata „Honey” Skarbek, Ania Rusowicz, Aleksandra Jabłonka, Robert Cichy, Marcelina, Ewa Wojciechowska, Paulina Smaszcz-Kurzajewska, Aneta i Jan Kuroniowie, Adam Wiejak (Poszukiwacz), sportowcy i blogerzy
  • Partnerzy: Płodni.com, Wizerunkowo.com, Bayer, Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce, Koszulkowo.com, dotpay, Trixie, magazyn Przyjaciel Pies i Kocie Sprawy, FaniMani,
  • Patroni: Wojewoda Wielkopolski, Prezydent Miasta Stołecznego Warszawy, Prezydent Poznania, Prezydent Konina, Prezydent Bydgoszczy, Prezydent Bielska-Białej, Prezydent Białej Podlaskiej, Prezydent Katowic, Prezydent Koszalina, Prezydent Torunia, Prezydent Stargardu Szczecińskiego, Burmistrz Śremu, Burmistrz Nowego Dworu Mazowieckiego

Jak możesz pomóc

Przekaż darowiznę, która pomoże nam w organizacji i promocji całego przedsięwzięcia!

Projekt w liczbach

0 Wspierane schroniska