£0.000

Misja

Home / Misja

Nasze cele

Główną misją naszej Fundacji jest wspieranie bezdomnych zwierząt, które zostały źle potraktowane w wyniku zdarzeń losowych lub celowej działalności człowieka. Dążymy do edukacji jak największej liczby osób, bo wierzymy w to, że oprócz doraźnej pomocy czworonogom naszą powinnością jest także zwracanie uwagi na ich problemy i wskazywanie rozwiązań.

Cele, które przed sobą postawiliśmy, to m.in. propagowanie humanitarnego traktowania zwierząt domowych i wolno żyjących, przeciwdziałanie stosowaniu wobec nich przemocy, niesienie pomocy, wspieranie i systematyczna współpraca ze schroniskami i organizacjami, działanie na rzecz regulacji populacji czworonogów i zwalczania ich bezdomności, a także edukacja propagująca kształtowanie właściwych relacji pomiędzy człowiekiem a zwierzęciem.

Swoją misję realizujemy m.in. poprzez tworzenie kampanii i projektów wspierających czworonogi z całej Polski, interweniowanie w przypadkach znęcania się nad nimi, leczenie ich i pomoc w poszukiwaniu dla nich nowych opiekunów.

Efekty

Zawsze wydaje się, że coś jest niemożliwe, dopóki nie zostanie to zrobione

0 Wolontariusze
0 Wsparte schroniska
0 Zadowolone zwierzaki

Kampanie

Projekty pomocy zwierzętom, które realizujemy

Nie staniesz się ubogi pomagając innym

Nasza fundacja realizuje kampanie i projekty wyłącznie z darowizn osób fizycznych i firm partnerskich. Jeśli chcesz, żebyśmy dalej pomagali potrzebującym zwierzętom z całej Polski – wpłać dotację. Pamiętaj: Twoje wsparcie jest dla nas naprawdę ważne.

Partnerzy Fundacji