£0.000

Zespół

Home / Zespół

Nasz zespół

To oni wyciągają rękę do potrzebujących zwierzaków

Michalina Zabłocka

Michalina Zabłocka

Od 2012 roku aktywnie działa na rzecz zwierzaków. Ma alergię na koty, ale wcale się tym nie przejmuje – pod swoim dachem miała już kilkanaście sierściuchów, które potrzebowały domu tymczasowego. W Fundacji kieruje grupą wolontariuszy i dba o dobry humor całego Zespołu. Wspólnie z Piotrem przygotowuje strategie projektów i zajmuje się ich koordynacją. Podejmuje decyzje związane z przyjęciem pod opiekę nowych Podopiecznych i uczestniczy we wszystkich procesach adopcyjnych. Ma kontakt z ponad 60 schroniskami i organizacjami z całej Polski, które uczestniczą w fundacyjnym programie pomocy bezdomnym zwierzętom. Odpowiada za podejmowanie działań interwencyjnych i odbiera telefony... nawet te o 3 nad ranem. Prywatnie opiekuje się adoptowanym psem Marley'em i kotem Leonem.
Piotr Baranowski

Fundator
Szef wszystkich szefów i mózg operacyjny całej Fundacji. Opracowuje strategie kampanii i realizowanych projektów.
Krzysztof Wojciechowski

Przewodniczący Rady
Kochają go wszystkie koty: potrafi oswoić nawet te dzikie. Udziela wywiadów, organizuje eventy i adopcje.
Radosław Włoczewski

Członek Rady
Zawsze uśmiechnięty, pilnuje, by w zespole nikt się nie smucił. Dba o finanse i podrzuca świetne pomysły.
Nastasja Wodniczak

Członkini Rady
Zajmuje się leczeniem i profesjonalną opieką medyczną wszystkich Podopiecznych zwierząt. Ma ogromną wiedzę.

Dołącz do nas

Bierz udział w kampaniach i projektach

Przeczytaj o misji naszej Fundacji i wybranych celach, które chcemy zrealizować

Zapisz się do newslettera