£0.000

Zespół

Home / Zespół

Nasz zespół

To oni wyciągają rękę do potrzebujących zwierzaków

Michalina Zabłocka

Od 2012 roku aktywnie działa na rzecz zwierzaków. Ma alergię na koty, ale wcale się tym nie przejmuje – pod swoim dachem miała już kilkanaście sierściuchów, które potrzebowały domu tymczasowego. W Fundacji kieruje grupą wolontariuszy i dba o dobry humor całego zespołu. Wspólnie z Piotrem przygotowuje strategie projektów i zajmuje się ich koordynacją. Ma kontakt z ponad 50 schroniskami i organizacjami z całej Polski, które uczestniczą w fundacyjnym programie pomocy bezdomnym zwierzętom. Prywatnie opiekuje się dwójką adoptowanych myszoskoczków, które swoim aktywnym trybem życia spędzają jej sen z powiek.
Piotr Baranowski

Fundator
Szef wszystkich szefów i mózg operacyjny całej Fundacji. Opracowuje strategie kampanii i realizowanych projektów.
Hubert Bukowski

Przewodniczący Rady
Nie potrafi przejść obojętnie wobec krzywdy zwierząt. Opiekuje się kotem Filemonem i chce adoptować kolejnego.
Radek Włoczewski

Członek Rady
Zawsze uśmiechnięty, pilnuje, by w zespole nikt się nie smucił. Dba o finanse i podrzuca świetne pomysły.
Joanna Soroko

Członek Rady
Kocha zwierzaki pomimo tego, że żadnego nie ma w domu. W naszej Fundacji odpowiada za działania PR-owe i wizerunkowe.

Dołącz do nas

Bierz udział w kampaniach i projektach

Przeczytaj o misji naszej Fundacji i wybranych celach, które chcemy zrealizować

Zapisz się do newslettera