Filon

Odrobaczenie
Chip
Content

Jest bardzo przyjazny dla innych kotów i dla ludzi. Jest dosłownie wszędzie, uwielbia się bawić, wszystkim się interesuje, kocha zakrętki od butelek, jest mega pomysłowy, więc trzeba być ostrożnym, bo potrafi zaskoczyć i wymyślić coś głupiego. Idealnie sprawdziłby się do domu, w którym są aktywni ludzie i lubią się bawić ze zwierzakiem. Najlepiej, gdyby byłby drugi kot w domu albo poszedłby do adopcji z innym naszym kotem, bo po prostu będzie się nudził, a znudzony kot, to niegrzeczny kot. 😉 Czyli będzie broił i na to się trzeba przygotować. Trzeba go porządnie zmęczyć. Generalnie bezproblemowy, kochany, wesoły, śmieszek, a do tego naprawdę urokliwy. Filon to 1,5-roczny rozrabiaka z kompletem badań medycznych. Ten cudny kociak to wulkan energii i dusza towarzystwa. Bez problemu dogada się z innymi kotami.