Fruzia

Odrobaczenie
Chip
Content

Jeśli jedliście kiedyś owocową frużelinę, wiecie dobrze, że jest to niezwykle słodka przekąska. Nasza cudna kotka Frużelina, zwana przez nas pieszczotliwie Fruzią, jest jeszcze słodsza! Potrafi tak zaczarować swoimi pięknymi zielonymi oczami, że naprawdę - żadnego cukru, ani ciasta do kawy już nie trzeba.

Fruzia to 3-letnia kotka, która posiada komplet badań medycznych. Jest to kotka, która ceni sobie swoją przestrzeń. Nie dogaduje się z kotami, ani z dziećmi - czuje się przy nich nieswojo i może wdawać się w “kłótnie”. Za to nie przeszkadza jej towarzystwo małych, spokojnych piesków. Na początku może być lekko wycofana, ale kiedy już się otworzy, będzie najlepszą przyjaciółką swojego właściciela lub właścicielki. Potrzebuje tylko własnego kącika pełnego miłości i spokoju.