Milton

Odrobaczenie
Chip
Content

Milton to RARYTAS. Otrzymał miano najukochańszego kota z całego domu. Jego przyszły właściciel lub właścicielka nie zobaczy więc na swoich rękach ani jednej pamiątki po kocich pazurkach. Milton jest bardzo łagodny, a w głowie mu tylko przytulasy - uwielbia być noszony na rękach. W ciele dorosłego już samca kryje się spragniony miłości dzieciak, który doskonale wpasuje się w klimat domowego ciepła. W Fundacji mamy kryzysową sytuację i Milton może niedługo stracić dach nad głową. Dom tymczasowy, który był nam użyczony jako przystanek dla uratowanych kotów, może wkrótce przestać istnieć z przyczyn osobistych, niezależnych od nas. Milton ma ok. 2,5 roku, bardzo lubi dzieci, jest jednak dużym i silnym kotem - trzeba mieć to na uwadze w kontakcie z małymi dziećmi ma komplet badań medycznych, nigdy nie drapie, można z nim robić wszystko - oczywiście, jeśli będzie z tego zadowolony.