Pomagaj regularnie na Patronite

Pomagaj zwierzakom regularnie na Patronite

Czym jest Patronite?

Patronite to serwis, na którym możecie wspierać nas cyklicznie, co miesiąc - zarówno małymi, jak i większymi kwotami. Jest aż 6 progów - od kilku do 149 złotych miesięcznie. Możecie wspierać nas już od 5 zł miesięcznie

Czym Patronite różni się od serwisów zbiórkowych?

Za swoje wpłaty możecie odebrać specjalnie przygotowane przez nas nagrody. To dla nas szansa, żeby odwdzięczyć się wam za wsparcie, które okazujecie nam na co dzień. Gdyby każdy z naszych obserwujących przeznaczył dla nas jedynie 1 zł wyszłoby ponad 44 000 miesięcznie🤯. Jak się to zsumuje to wychodzi niewyobrażalna kwota, a przecież składa się z wielu pojedynczych złotówek, waszych złotówek.

Jak pomogą nam wasze wpłaty?

Na realizację projektów edukacyjnych możemy postarać się o grant, kastracje są częściowo finansowane przez miasto, w przypadku ciężko chorych zwierząt społeczność mobilizuje się i przekazuje pieniądze. Najtrudniej nam jednak zebrać na prosty, a zarazem najważniejszy cel - na wyżywienie i opiekę naszych podopiecznych. Patronite nam to umożliwia stając się jednocześnie przestrzenią do podziękowania wspierającym.