Rudolf

Odrobaczenie
Chip
Content

Najbardziej znany Rudolf to pewien czerwononosy renifer. Może to przez bardzo różowy nosek nasz rudy przystojniak został nazwany Rudolf? A może to dlatego, że ma w sobie podobną magię, która poprawia nastrój? Nasz kociak jest wielkim fanem przytulania i miziania, a co za tym idzie, potrafi swym głośnym, wdzięcznym mruczeniem odgonić stres i zmartwienia. Rudolf to ponad 5-letni kociak z kompletem badań medycznych. Choruje na FIV+ (wirus nabytego niedoboru immunologicznego), dlatego może przebywać jedynie z kotami, które również cierpią na tę przypadłość lub być jedynakiem. Ponadto nasz rudy przystojniak jest bardzo łagodny i nie potrafi się bronić przed innymi kotami, dlatego dobrze by było, aby jego potencjalni towarzysze mieli podobny charakter. Rudolf to kot, który jest bardzo mało wymagający w kwestii opieki. Chyba że chodzi o przytulanie, wtedy im więcej, tym lepiej!