Szylkretka

Odrobaczenie
Chip
Content

Mamy w fundacji takie koty, które pomimo swojej urody są bezdomne. Taka właśnie jest kotka ze zdjęcia. Nie ma nawet swojego imienia. Zdziczała, niedająca do siebie podejść, niepozwalająca się dotknąć. Bardzo nieufna, ale... ciekawska, zaczepna (podczas karmienia pacnie łapką, jeśli ociągasz się z wykładaniem mięsa ), mała rozrabiara, troszkę leniwa. Czy każdy kot musi być "milusiński"? Nie, ale... tylko takie są adoptowane. Jeśli lubisz obecność ludzi, ale tylko w odległości kilku metrów, jesteś niechciana. My oczywiście kochamy ją taką, jaka jest, ale co z tego? Półtora roku jest już z nami i NIKT nie zwraca na nią uwagi, nikt nie pyta, nie chce dać domu. Dziewczynka jest młoda, może mieć około trzech lat, kocha inne koty, więc mogłaby być adoptowana, jako kolejny puzzel do kociego stada. No właśnie, ale czy znajdzie się ktoś, kto zaufa i pokaże, że miłość nie zna granic?