Podaruj 1%

ZOBACZ, JAK PROSTO PRZEKAZAĆ 1%

I ZMIEŃ ŚWIAT BEZDOMNIAKÓW NA LEPSZE

1% podatku = 100% pomocy

Fundacja utrzymuje się wyłącznie dzięki pomocy darczyńców – jedną z najistotniejszych form pomocy naszym zwierzakom jest właśnie przekazanie 1% podatku.

Ratujemy skrzywdzone zwierzęta

Nasz Patrol Interwencyjny wyciąga zwierzęta z tragicznych warunków, a fundacyjny zespół otacza je opieką. Poprzez zbiórki i pomoc darczyńców finansujemy leczenie i szukamy im nowych kochających domów.

Pomagamy bezdomnym kotom

Co roku odbieramy zgłoszenia od mieszkańców miasta z prośbą o pomoc w złapaniu dzikich kotów na kastrację. Staramy się pomóc poprzez udostępnianie klatek-łapek, zawiezienie do weterynarza i wsparcie karmą. Często koty potrzebują szerszej pomocy weterynaryjnej i przejmujemy nad nimi opiekę na dłużej. Naszą misją jest edukowanie ludzi na temat kastracji, jako skutecznego sposobu zwalczania bezdomności wśród zwierząt.

Wspieramy organizacje z całej Polski

Prowadzimy platformę dlaSchroniska.pl, gdzie każdy, kto chce pomóc bezdomnym psom i kotom znajdującym się pod opieką organizacji prozwierzęcych może w szybki i prosty sposób zakupić dla nich niezbędne produkty.